In opdracht van ASR heeft Epicurus, in samenwerking met E.CP en EUP design, aanzet gegeven tot de herontwikkeling van deze prominente locatie in de binnenstad van Assen. Het omvangrijke pand waarin de V&D voorheen haar onderkomen vond, wordt nu getransformeerd tot naadloos onderdeel van de binnenstad.

De voormalige V&D omvat twee etages met in totaal 7.000 m² aan winkelruimte. Hiervan was een deel op de begane grond al verhuurd aan Kruidvat, Douglas en Hunkemöller. In samenwerking met haar interne architectenbureau EUP design heeft Epicurus een ontwerp gemaakt waarin het gehele blok wordt opgedeeld in meer individuele panden. Het eerste deel is uitgevoerd en is verhuurd aan Jeans Centre. ASR heeft onlangs het pand met de ontwikkeling verkocht.

Koopmansplein

Locatie: Assen

Oppervlakte: ca. 7.000 m²

Opdrachtgever: ASR