top of page

Na vertrek van V&D uit de Keyserstroom zocht de eigenaar een manier om het winkelcentrum nieuw leven in te blazen. Epicurus, E.CP en EUP design transformeerden deze locatie tot een modern winkelcentrum inclusief bioscoop en horeca, die samen de nieuwe Keyserstroom vormen.

Op uitnodiging van en in nauwe samenwerking met Kroonenberg Groep is het circa 10.000 m² tellende winkelcentrum Keyserstroom ingrijpend vernieuwd. EUP design verzorgde het ontwerp, terwijl E.CP verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en Epicurus het projectmanagement van de transformatie op zich nam. In de nieuwe Keyserstroom spelen ‘beleving’ en ‘ontmoeting’ een belangrijke rol. Met die sleutelwoorden als uitgangspunt is het huidige winkelaanbod verminderd om plaats te maken voor een bioscoop, is horeca toegevoegd en zijn er terrassen aan de voorzijde en de binnenzijde gerealiseerd.

Het centrale plein en de entree van het winkelcentrum zijn verhoogd, met een lichte en uitnodigende uitstraling als resultaat. Daarnaast is er een gloednieuwe bioscoop gerealiseerd met maar liefst vier zalen. De bioscoop is voorzien van de nieuwste innovaties op gebied van beeld, geluid en stoelen.

Keyserstroom

Locatie: Meppel

Oppervlakte: ca. 8.000 m² winkelruimte

Bioscoop: 4 zalen en 240 stoelen

 
bottom of page