top of page

Specialistisch

Als jarenlange ontwikkelingspartner van opdrachtgevers is Epicurus uitgegroeid tot de specialist in de leisure- en retail-sector. Dankzij onze uitgebreide ervaring met en diepgaande kennis van wat er bij zulke opgaven komt kijken, realiseren we complexe vastgoedontwikkelingen van hoge kwaliteit. Bij de totstandkoming van onze projecten spelen ook onze partnerbedrijven E.CP en EUP design een belangrijke rol.

Multidisciplinair

Wij werken vanuit een compacte organisatie bestaande uit specialisten. Ons bedrijf vormt de spil binnen een groot netwerk van ervaren adviseurs, afkomstig uit alle benodigde disciplines binnen het vastgoed. Doordat we deze uiteenlopende expertises combineren, kunnen we het ontwikkelproces van begin tot eind aansturen. Zo realiseren we een hoogwaardig eindproduct.

Toekomstgericht

Wij kijken met een open blik naar de veranderende wereld. Het is voor ons essentieel dat onze gebouwen niet alleen nu van toegevoegde waarde zijn, maar dit ook in de toekomst zullen blijven. Daarom bouwen wij volgens de nieuwste kwaliteits- en duurzaamheidseisen.

 

We respecteren oude en bewezen waarden en staan tegelijkertijd open voor nieuwe technologieën, economische idealen en dromen van de mensen die wij ontmoeten. Hieruit halen wij iedere dag inspiratie om onszelf te blijven ontwikkelen en in te spelen op de wensen van de toekomst.

Toegewijd

In nauwe samenspraak met opdrachtgevers en ontwikkelingspartners brengt Epicurus complexe projecten tot uitvoering. Dankzij onze integrale aanpak en bundeling van krachten werken wij met groot succes aan vooruitstrevende vastgoedontwikkelingen in heel Nederland. Wij zijn er trots op bekend te staan om onze toewijding en loyaliteit aan opdrachtgevers en gebruikers.

Integraal & multidisciplinair

Wij werken vanuit een integrale benadering. Het bundelen van kennis en expertise uit alle relevante disciplines is voor ons de hoeksteen van elk succesvol project.

Werknemers van Epicurus

Filosoof Epicurus als onze inspiratiebron

Bovenstaande woorden van filosoof Epicurus vormen de inspiratie voor de naamgeving van onze organisatie. Ze zijn onze leidraad in zowel de omgang met elkaar als het contact met onze zakenrelaties.

 

Een andere belangrijke pijler binnen onze werkwijze is zorgvuldige aandacht voor de belangen van alle betrokkenen. Opdrachtgevers, gebruikers en omwonenden—we streven naar een resultaat waarin iedereen zich kan vinden. Zo creëren we projecten die daadwerkelijk een positieve impuls geven aan hun omgeving.

De toevoeging pure real estate voelt voor ons als een natuurlijk verlengstuk van Epicurus’ gedachtegoed. Wij werken vanuit pure interesse, passie en gedrevenheid, pure kennis en intenties, pure oprechtheid. Op die manier is niet alleen het eindresultaat van een project, maar het gehele proces iets waar we trots op kunnen zijn.

Pure real estate

Weeshuispassage in Zwolle, project van Epicurus

Slimmer bouwen

Ook aandacht voor duurzaamheid is een van onze prioriteiten. Als ontwikkelaar richten we ons vooral op transformeren van stedelijke gebieden en het vernieuwen van verouderde gebouwen.

 

We blazen gedateerde objecten nieuw leven in en bouwen zoveel mogelijk klimaatneutraal, energieneutraal en circulair. Zo zorgen we ervoor dat de stad een aantrekkelijke en toekomstbestendige leefomgeving blijft.

 

Daarmee verlichten we tegelijkertijd de druk op de toch al schaarse ruimte in ons land. Niet méér bouwen, maar slimmer bouwen, vinden wij. Door verschillende functies te vermengen en te concentreren, mét behoud van de leefkwaliteit, dragen we bij aan een gezonde en groene toekomst voor Nederland.

Van alle middelen tot volledig levensgeluk die de wijsheid ons verschaft, is het verwerven van vriendschap verreweg het belangrijkste.

— Epicurus

Filosoof, 341 – 270 v.Chr.

Over ons

Wij werken vanuit pure interesse, passie en gedrevenheid, pure kennis en intenties, pure oprechtheid—dat is Epicurus Pure Real Estate. 

bottom of page